BRUNCHBUFFET [ Brunch serveres senest kl. 11.30 for min. 40 voksne i max. 4 timer ]
Små croissanter med varmrøget laks og karse
Mozzarella med melon og farvede cherrytomater
Avocado creme på sprød toast med saltede mandler og syltede rødløg
Tapasbræt med 3 slags pølse og Serrano skinke med pesto, aioli og oliven
Spansk omelet med kartoffel og piment
Smoothie Bowls med udskåret frugt og karamel
2 slags Arla Unika ost serveret med kompot og syltede nødder
Hjertevafler med udvalg af toppings
Udvalg af hjemmebagt brød og rugbrød
Økologisk kaffe/te ad libitum
2 slags juice ad libitum
Mousserende vin ad libitum
kr. 398,- pr. person
~
FROKOSTBUFFET [ Min. 40 voksne i max. 4 timer ]
Forretter
Håndpillede rejer med cremet blomkål, karse og friterede kapers
Hvid sæson fisk med urtemayo, syltede sennepskorn og radise crudité
Hovedretter
Grillet gris med gremolata, zucchini og brøndkarse
Kalvefilet i rosmarin med brændte løg og glaserede gulerødder
Grøn salat med cherrytomat, crouton og cæsar dressing
Salat af marinerede beder med græskarkerner og feta
Cremet timiansauce med citron
serveres med sæsonens kartofler
Dessert
Hvid chokolade ganache med sprød kage og syrlig kompot
kr. 348,- pr. person
Der tages forbehold for råvarers tilgængelighed og sæson
Vi vil meget gerne være med til at gøre jeres dag helt speciel. Næsten alt kan lade sig gøre - kun fantasien sætter grænser.
Kontakt vores restaurantchef på:
TLF 86 14 29 00
TERRASSEN@FRIHEDEN.DK