BRYLLUPSRECEPTION FØR MIDDAGEN
Små sandwich og sliders samt kaffe, the, øl, vand og vin 128,-
Bryllupskage 75,-
(man er også velkommen til selv at medbringe bryllupskagen)
~
Velkomstdrink
Cava
Med soyamandler marinerede oliven, skinke med teriyaki,
sprøde kartofler med aioli
Appetizer
Krabbe - karse - mandel
eller
Reje - blomkål - hasselnød
Friteret artiskok med citron og parmesancreme
Forret
Ceviche af torsk med ponzu, syltet havtorn, purløgsmarineret ærter og spæde asiatiske urter
Lynstegt tun marineret i lime-teriyaki, syltede løg, goma mayo og rød mizuna
Oksecarpaccio med Karl Johan mayo, marineret agurk, vesterhavsost og urtesalat
Mellemret
Røget kammusling og lavbagt selleri
med hasselnødder confiteret i brunet smør, sprøde chips og karse
Dampet sæsonfisk med jomfruhummerbisque, brunoirs af gulerod og grøn urtecreme
Hovedret
Dansk kalvemørbrad i unghane souffle, cremet blomkål og sprød tærte med sommergrønt
serveres med nye kartofler - ærteskud - morkelsauce
Helstegt dansk kalvefilet med paneret oksehale i hønse souffle
serveres med kartoffel Pommes Anna – brøndkarse - trøffelsauce
Dessert
Mille feuille sprød butterdej og sommerbær
Serveres med creme af hvid chokolade, solbær sorbet og broken gel af solbær
Citron tærte og brændt marengs
Serveres med variation af hindbær, sorbet-is og mandel crumble
Gateau marcel med passionsfrugt
Serveres med vaniljeis, braiseret ananas og chokolade sejl
3 små versioner af ovenstående desserter +48,-
Natmad
Hotdogs med forskellige typer brød, 2 slags pølser og behørigt tilbehør
Der tages forbehold for ændringer i menuen i relation til sæson
Drikkevarer
Under middagen serveres husets gode vine ad libitum
kaffe/te - chokolade
Bar med øl, vand, økologisk saft og vin
1198 kr.
Pris pr. person ved minimum 60 personer
Ovenstående menu er til inspiration
Vi vil meget gerne være med til at gøre jeres dag helt speciel. Næsten alt kan lade sig gøre - kun fantasien sætter grænser.
Kontakt vores restaurantchef på:
TLF 86 14 29 00
TERRASSEN@FRIHEDEN.DK