KONFIRMATIONSMENU
Serveret forret (vælg mellem):
Vol-Au-Vent – høns i asparges – brøndkarse – marineret tomat
Cremet hummerbisque – dampet torsk – urteolie – grønne bælg ærter
Dild rimmet laks– rygeostcreme -- sprødt brændt rug – fennikel og dild salat
Terrassens rejecocktail – syltet hvide asparges – purløgsmarineret agurk – tomatiseret creme
Grillet artiskokker -- parmesancreme -- syrlig romesco -- revet citron skal -- karse
Hovedret fra buffet
Langtidsstegt kalvefilet med friske bær og brøndkarse
Grillet dansk kylling med havtorn, rosmarin og sprødt skind
Små tomattærter med løg og arla unika ost
Cremet sherrysauce med timian og citron
Små kartofler vendt med urter og olivenolie
Forårssalat med parmesan, croutoner og agurk
Marinerede cherry tomater med cremet ost og springløg
Spidskålssalat med ærter, syltet rabarber og syrlig hyldeblomst vinaigrette
Ønskes der fisk til hovedretten, kan den ene slags af kødet erstattes med:Let-røget laks med citron, urtesalsa og saltede nødder
eller
Serveret hovedret:
Rosa stegt dansk kalvefilet og aspargestærte med ærtecreme
Serveret med glaserede spæde gulerødder og fyldig trøffel skysauce
Små kartofler med masser af urter
Dessert buffet:
Tivolis Frihedens chokolade cupcakes med forskellige toppings og smagevanilje, chokolade og jordbæris og tilbehør
Dessert serveret:
Hvid chokolade brownie med pekannødder, friske jordbær og sorbet fra Voel ismejeri
Aperitif, vin, øl, vand og saft ad libitum samt kaffe/te.Pakketilbud ved minimum 35 personer i 6 timer
698,- pr. person
Drikkevarer
Velkomstdrink - Cava Brut Organic, Spanien
Hvidvin - Verdejo Organic Mesta, Spanien
Rødvin - Tempranillo Organic Mesta, Spanien
Dessertvin – Pineau des Charentes Blanc
Mulighed for forlængelse af arrangementet hvis det ønskes.
Vi vil meget gerne være med til at gøre jeres dag helt speciel. Næsten alt kan lade sig gøre - kun fantasien sætter grænser.
Kontakt vores restaurantchef på:
TLF 86 14 29 00
TERRASSEN@FRIHEDEN.DK