SOMMERBUFFET
[Min. 35 voksne]
Forretter
Grillet tun – mango – wakame salat – sesam
Håndpillede rejer – ærtecreme – dild – marineret agurk
Serranoskinke – trøffelmayo – oliven – rucola
Til forretterne serveres friskbagt brød og pisket smør
Hovedretter
Rosa stegt kalv – grillede grøntsager – friske bær – brøndkarse
Gris i teriyaki – pak choi – sesam – asiatiske urter
Timian marineret kylling – glaseret gulerod – sprødt kyllingeskind
Ønskes fisk til hovedretten, kan en af ovenstående retter erstattes med:
Laks – fennikel – brunet smør – persille
Til hovedretterne serveres der små kartofler, lys trøffelsauce og 2 sæsonbestemte salater
Desserter
Rabarberkompot – hvid chokolade creme – mandel crumble
Hvid chokolade brownie – sommerbær – karamel
kr. 398 kr. pr. person
~
VINTERBUFFET
Tyndt skåret kalv – tun creme – friterede kapers – rucola
Skiver af koldrøget laks – safran aioli – fennikel crudite – salt mandler
Rillette af hvid fisk – citronmayo – karse – sprødt rug
Rødvins braiseret kalv – saltbagt selleri – stegte svampe – timian
Sprængt and – rosenkålsblade – saltede nødder – balsamico glaseret beder
Grillet gris – bagte jordskokker – syltet æble – cider
Ønskes fisk til hovedretten kan en af ovenstående retter erstattes med:
Laks i soya – hjertesalat – peanuts – asiatiske urter
Til hovedretterne serveres stegte kartofler, kraftig timiansauce og 2 sæsonbestemte salater
Karamel panna cotta – syltet pære – knas
Orange mazarin – mørk chokoladeganache – passionsgel
Alle menuer er med forbehold for ændring i relation til sæson og råvarers tilgængelighed
Vi vil meget gerne være med til at gøre jeres dag helt speciel. Næsten alt kan lade sig gøre - kun fantasien sætter grænser.
Kontakt vores restaurantchef på:
TLF 86 14 29 00
TERRASSEN@FRIHEDEN.DK